Kyra's IJs

Kyra's ijs verkoopt ijs vanuit haar bakfiets. De bakfiets is voorzien van een vriezer op accu. Kyra rijdt met mooi weer door Raalte Noord. Meestal heeft ze 4 smaken bijzich. Heerlijke bolletjes ijs die zowel vanuit een bakje of op een hoorntje gegeten kunnen worden.

Daarnaast kun je haar soms ook vinden op campings of andere plekken rondom Raalte.

Heeft u een feestje en wilt u Kyra's ijs lang laten komen, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. Denk bijvoorbeeld aan een Straatfeest, Buurt BBQ of familiefeest. Natuurlijk kunnen er dan ook van te voren afspraken gemaakt worden. Hoeveel ijsjes moeten er geschept worden, welke smaken wilt u graag hebben en waar, wanneer en hoe laat. Dit kan allemaal besproken worden.

Voor meer informatie, neem dan contact op via het contact formulier of via ijs@vanderzeijst.nl

Over Kyra

Kyra is een slimme, ondernemende dame die op zoek was naar een baantje om zo een extra zakcentje te verdienen. Gezien haar leeftijd (toen ze begon was ze 12 jaar en zat ze in de eerste klas van het Voortgezet Onderwijs) kon ze nog niet ergens gaan werken. Dat weerhield haar er niet van om toch wat te gaan doen en ze is opzoek gegaan naar een leuke manier om toch wat te kunnen verdienen. De verkoop van heerlijk schepijs in de zomer was haar idee. Alles bedacht en opgezocht wat ze nodig had.

Nu rijdt ze, als het mooi weer is rond op zoek naar klanten.